Peka piškotov in Miklavžev obisk v ŠDAD

10.12.2013 

Prišel je čas, ki je v spominu ljudi zapisan kot čas veselega pričakovanja in obdarovanja. To je tudi čas, ko iz kuhinje zadiši po okusnih piškotih in drugih dobrotah. V našem domu ni nič drugače. Študentke smo priskočile na pomoč Sv. Miklavžu in zavihale rokave, saj sam vsega ne more opraviti. Imele smo priložnost, da smo same izbrale kakšne piškote bomo spekle.


Ko smo poiskale recepte smo se hitro lotile dela. Zadišalo je po piškotih od ovsenih poljubčkov pa vse do čokoladnih piškotov. Poleg peke piškotov, smo imele priložnost, da smo se za trenutek ustavile od vsakodnevnega hitenja. Ob čaju ter čakanju na pečene piškote smo pokramljale in se bolje spoznale. Med nami smo imele tudi kuharico, tako da je peka piškotov zelo uspela. Po končanem delu smo ugotovile, da je kar nekaj piškotov "čudežno" izginilo. Ampak nič zato, saj bomo tudi naslenjič z veseljem priskočile na pomoč.

Naslednji dan je sledil obisk čisto pravega Miklavža, simpatičnih angelčkov in ... še parkeljna so imeli tokrat s seboj.

B. Ch.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  
ZAVOD DOMINIKA, Partizanska c. 6, 4260 Bled | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon