Novembrski utrip ŠDAD

29.11.2016 

November je običajno tisti mesec, ko se začetna zagnanost sooči s študijskimi zahtevami. Te navsezadnje vzamejo kar nekaj časa in energije. Na urnikih je manj prostora za dodatne dejavnosti, zato je vsak, ki ima staž študenta, primoran, da med množico dejavnosti izbere sebi najbolj primerne.V ŠDAD je bilo ta mesec kar nekaj izbire. V Veržeju je potekal zbor salezijanskega mladinskega gibanja, o katerem je več zapisala Barbara. Na teološki fakulteti so potekali Nikodemovi večeri, ki so se jih dekleta udeleževala kot poslušalke, prostovoljke in zasnovalke scene. Zadnji večer smo študentke (in dodatnega gosta) lahko videli tudi na odru. Kuhon, kitare in pevski talent jih je povezal v glasbeno skupino, ki je otvorila ta večer.  In smo slišali, kakšne talente imamo pravzaprav v domu.

 

Sestra Majda je nekega večera razkrila, kaj skriva spominska soba in kdo sploh je Alojzija Domanjko, konec meseca pa je spet zadišalo iz kuhinje. Po čem je dišalo, pa si preberite v tem  prispevku.

 

Med vsem dogajanjem smo stopili v adventni čas. Oglasna deska nudi nekaj konkretnih spodbud za dni pred božičem, hkrati pa z mnogimi vabili in obvestili naznanja, da bo prihodnji mesec pester. Naj bo tudi vesel in poln pričakovanja nad čudovitim praznikom, ki se bliža.

 

Kristina T.

v spominski sobi Alojzije Domanjko

pevska zasedba na Nikodemovem večeru
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  
ZAVOD DOMINIKA, Partizanska c. 6, 4260 Bled | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon