Adventna duhovna obnova

15.12.2016 

 

V torek, 13. decembra, se je v ŠDAD odvijala adventna duhovna obnova. Študentke so imele možnost za spoved, nato pa so se zbrale v dvorani, kjer so sestre izrekle svoje voščilo in vsaki študentki izročile lično darilce. Med drugim je darilce vsebovalo blagoslovljeno vodo in kadilo - oboje bo prišlo prav ob bližajočih se treh svetih večerih.


Sledilo je pričevanje Janija in Sanje Jeriček. Spregovorila sta o svoji poti spoznavanja, hoje in rasti v odnosu. Sedaj sta poročena že dobro leto in kot pravita, je za dober odnos zelo pomembno, da prepirov ne pometaš pod preprogo - čeprav vzame včasih nekoliko več časa, da se pogovoriš. Poudarila sta tudi pomen zaupanja v Gospoda, ki resnično da, kar njegovi otroci potrebujejo in si želijo. Vsaj sama sta to že večkrat doživela.

 

Večer smo zaključili z druženjem in klepetom ob dobrotah, ki so jih pripravile nekatere študentke in sestre. Naj nam bo ta večer v spodbudo, da bomo ob prihajajočih praznikih pozorne na odnose z našimi najbližjimi. Včasih je prav ob praznikih potrebne nekoliko več potrpežljivosti.

 

K. T.Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  
ZAVOD DOMINIKA, Partizanska c. 6, 4260 Bled | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon