Miklavževanje

18.12.2017 

Lep pozdrav!

 

Ponovno se vam z Gornjega trga oglaša Radio Gornji trg! 5. 12. so se naše punce ponovno zbrale na skupnem srečanju. Tokrat so praznovale Miklavževanje. Približno en mesec pred tem so dekleta med seboj vlekle listke z imeni in cel mesec pridno pripravljale darila za svojo izvoljenko.


Ker je to neke sorte igra skritih prijateljev, so se nekatera dekleta že cel mesec naskrivaj obdarovala. Igri so se pridružile tudi naše sestre. 4. 12. do večera so dekleta pripravila svoje čevlje (en čevelj) spodaj v dvorani na pripravljeno mesto, kjer jim je Miklavž pustil darila.

Zbiranje se je začelo. Za začetek so dekleta zapela nekaj pesmi in po Gornjem trgu so zopet odmevali angelski glasovi. Po končanem petju so dekleta priklicala Miklavža, ki se jim je pridružil skupaj s svojimi pomočniki angelčki. Vsako dekle je bilo poklicano in je prejelo svoje darilo. Na koncu so v krogu lahko tudi povedale od koga je bilo prejeto darilo. Nekatere pa so se odločile, da bodo to raje zadržale zase in nadaljevale z igro celo leto.

Radio GT se od vas do na daljnega poslavlja in upa, da še vedno uživate v naših malih poročilcih. Želimo vam tudi vesele in blagoslovljene praznike in veliko uspeha in sreče v prihajajočem letu 2018. Segajte po zvezdah in zaupajte svojemu srcu. Predvsem pa praznike preživite v domačem okolju z družino in prijatelji.

 

BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ IN SREČNO 2018!

RADIO GT

 

Besedilo: Kristina W.

Foto: Timea E.


 


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  
ZAVOD DOMINIKA, Partizanska c. 6, 4260 Bled | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon