Leto: 2015

Silvestrovanje na Bledu

Družine, ki se srečujemo v Frančiškovi zakonski skupini v Župniji Marijinega oznanjenja v Ljubljani, smo se “tradicionalno” odpravile na 3-dnevno silvestrovanje na Bled. Tukaj nam je lepo. Tukaj nas gostoljubno sprejmejo sestre hčere Marije Pomočnice. Tukaj je dovolj prostora za

POSLANSTVO IN VIZIJA ŠTUDENTSKEGA DOMA ALOJZIJE DOMAJNKO

Osnovno poslanstvo katoliškega študentskega doma je, omogočiti okolje, ki bi nudilo pogoje za dober odriv v življenje, ki bo nastopilo po študijskih letih. Študensko obdobje je čas, ko mlad človek zleze iz bolj ali manj burne «možganske nevihte» let adolescence.

za hčere in vnuke

· Prosim za moje hčere, da najdejo zopet pot do ljubega Jezusa in Marije. Za vnuka, da bi bil bolj vodljiv in še nerojenega vnuka za njegovo zdravje in zdravje njegove mamice.

za fanta

· Prosim za molitev da me fant s katerim se pogovarjam ne prizadene ponovno. Prosim za iskreno prijateljstvo in ljubezen.

da bi še imeli otroka

Prosiva vas, da se nama pridružite v molitvi, da bi se uredile najine zdravstvene težave, da bi lahko imela še kakšnega otroka.

za sina najstnika

· Prosim za molitev za sina najstnika, da bi dobil kakšnega dobrega prijatelja in postal bolj družaben in vesel, tako kot je bil včasih.

za moža

Drage sestre, prosim vas za molitev, da bi mož spregledal resnico in znal videti še kaj drugega kot svoj prav.