Adventna duhovna obnova

13.12.2010 

V torek, 12. decembra 2010, je v ŠDAD potekala duhovna obnova za vse študentke. Ob 19.00 uri smo se zbrale v dvorani, kjer nas je pričakala s. Majda. Najprej smo si ogledale kratek film o boju med dobrim in zlom.


Nato nam je razdelila liste, na katerega je vsaka izmed nas napisala stvar, ki je zanjo naj... najpomembnejša, najlepša. Liste smo položile na tla, si jih ogledale in naredile kljukico na tistega, ki nas je nagovoril.

 

Sledila je sveta spoved, katere se je udeležila tista, ki je hotela. Ostale smo med tem, ob Jezusovi sliki in glasbi, pisale, kje vse je Jezus navzoč v mojem življenju, kje si ga želim, moja veselja in trpljenja ter napisale svojo molitev. Nato je sledila sveta maša, ki smo jo imele v kapeli.  Z blagoslovom smo se ob 22. 00 uri poslovile.

 

Jaz sem duhovno obnovo doživela kot nekaj pozitivnega. Imele smo dosti časa za premislek o sebi, o svojem življenju in o ljudeh, ki jih vsakodnevno srečujemo. Meni osebno je bil film, ki smo ga na začetku te duhovne obnove gledale, zelo dober. Imel je močno vsebino, ki jo lahko vidimo v vsakdanjem življenju, čeprav se tega ne zavedamo.

 

Študentka Janja


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  
ZAVOD DOMINIKA, Partizanska c. 6, 4260 Bled | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon